Lediga jobb

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Mälarhamnar AB består av hamnarna i Köping och Västerås. Vi ägs av Västerås Stad och Köpings kommun. Hamnarna hanterar upp mot 3 miljoner ton gods per år vilket gör Mälarhamnar till en av de större hamnarna i Sverige. I hamnarna lasthanterar vi fartyg, järnvägsvagnar och lastbilar. Vi hanterar även gods i magasin och upplag för kunds räkning. För att Mälarhamnar ska kunna motsvara kundernas krav på effektiv och rationell hantering krävs det att hamnens arbetsresurser tillvaratas på bästa och mest kostnadseffektiva sätt. Våra rekryteringar är en del i att motsvara dagens och morgondagens krav. Vi söker dig som höjer kompetensen, tar ansvar och arbetar för en utvecklande framtid! 

Vi undanber oss kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Miljö- och kvalitetsansvarig Mälarhamnar

Ansök senast 2022-10-07

I rollen ansvarar du för företagets ledningssystem för miljö och kvalitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Systematiskt förbättringsarbete, fokuserat målarbete, externa och interna revisioner är viktiga delar i detta arbete. Du arbetar både operativt och strategiskt med fokus på att stötta chefer och medarbetare i den dagliga verksamheten att nå företagets kort- och långsiktiga mål.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för myndighetskontakter, tillsyner, tillståndsärenden, rapportering och skrivelser. I rollen ingår också att stötta strategiskt vid nya affärsavtal och bevaka lagstiftning inom berörda områden. Kommunikation och samarbete såväl internt som externt är av stor vikt.

Våra förväntningar: Du har har högskoleutbildning med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning eller motsvarande och några års erfarenhet arbeta med kvalitets- och miljöledningssystem, interna och externa revisioner samt operativt miljöarbete.

Du är systematisk, resultatorienterad, uthållig och har en mycket stor förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen har du en kommunikativ förmåga och är bra på att nå ut med ditt budskap. Vidare är du positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

Du har Körkort B och goda IT-kunskaper.

Ansökan: Om du är intresserad skickar du in din ansökan med CV och referenser till e-post: 

Märk ansökan med: miljö- och kvalitetsansvarig

Om du vill ha mer information om tjänsten kan du kontakta: Mustafa Salih epost:

Hamnarbetare

Ansök senast 2022-10-07

Nu behöver vi stärka upp vårt team och söker dig som vill eller redan kan köra truck, kran och/ eller lastmaskin.

Oavsett arbetsuppgift ansvarar du tillsammans med dina kollegor för en säker och effektiv hantering av våra kunders gods (containers, armeringsjärn, skrot, timmer och mycket mer). Varje dag har nya möjligheter och utmaningar. Du ser det som naturligt att lösningsorienterat vara med och utveckla vår verksamhet på kort och på längre sikt.

Vi söker främst dig som har dokumenterade kunskaper och relevant erfarenhet av att köra olika typer av kranar och maskiner. Men ännu viktigare är att du är nyfiken, har vilja och förmåga att lära dig nya saker, tar ansvar och har ett driv och inställning att själv och tillsammans med dina kollegor bidra till en bra arbetsmiljö och högsta service till våra kunder.

Säkerhetsarbetet i hamn förutsätter att du kan tala, skriva och förstå svenska språket. Du behöver även ha en god fysik. C-körkort är meriterande och B-körkort ett krav.

Vi kommer intervjua kandidater löpande och tjänsterna kan komma att vara tillsatta innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Vill du vara en i vårt gäng, vara en viktig del för att nå hållbara transporter och utveckla Mälarhamnarna? Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är vardagar 7-16 och övertidsarbete kvällar och helger är vanligt förekommande.

Ansökan: Om du är intresserad skickar du in din ansökan med CV och referenser till e-post:

Märk ansökan med: Hamnarbetare

Om du vill ha mer information om tjänsten kan du kontakta: Tobias Samuelsson,

Behovsanställning

Behovsanställning innebär att vara ett komplement till vår fastanställda personal under arbetstoppar. Arbetet består alla i hamnen förekommande arbeten. Ordinarie arbetstid är vardagar klockan 07.00-16.00 och övertidsarbete kan förekomma. Kollektivavtal finns med Svenska Transportarbetarförbundet.

Uttagning av behovsanställd personal utgår i första hand utifrån förutsättningar för tillsvidareanställning. Följande parametrar är viktiga;

  • minst grundskoleutbildning
  • talar, skriver och förstår svenska språket
  • god fysik
  • vilja och förmåga till samarbete och utveckling
  • kunna ta emot och följa instruktioner och rutiner
  • B-körkort, maskinkompetens och erfarenhet från liknande arbete är meriterande

Innan arbete kan påbörjas kommer du att få en halv dags säkerhetsutbildning.

Ansökan görs till Eterni – Bemanningsföretag

———————————————————————————————————