Lediga jobb

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Underhållstekniker

Tillsvidareanställning, heltid och lönesättning enligt kollektivavtal. Skicka in din ansökan med CV senast 2020-06-30. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I arbetsuppgifterna som underhålls-tekniker ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar i företagets anläggning. Anläggningarna i hamnarna består bland annat av energihamnar, tvätthallar, järnväg och magasin av olika slag. Arbetet utförs under stor frihet och eget ansvar, stora variationer i uppdragen som kan vara både inomhus och utomhus.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet av att jobba som underhållstekniker, gärna från processteknik med exempelvis hydraulik och pneumatik. Du har ett stort intresse för mekanik, teknik och el, är praktiskt lagd. Du är van att arbeta som problemlösare vid komplexa situationer som kräver både tempo och noggrannhet. Initiativ- och kommunikationsförmåga värderas högt.

Säkerhetsarbetet i hamn förutsätter att du kan tala, skriva och förstå svenska språket. B-körkort är ett krav.

Läs mer i annonsen: Annons Rekrytering Underhållstekniker.pdf

Behovsanställning

För oss är det strategiskt viktigt att upprätthålla en erfaren och kompetent kår av behovsanställda för att säkerställa personalbehovet i framtiden. I de fall behov föreligger av en tillsvidareanställning beaktar vi i första hand lämpliga kandidater bland de behovsanställda. Vi har ett löpande behov av extra stuveriarbetare.

Arbetet består bland annat av att lossa och lasta gods i containers och enklare arbeten vid fartygshantering. En del tyngre lyft kan förekomma. Ordinarie arbetstid är klockan 07.00-16.00 och övertidsarbete kan förekomma. Extra stuveriarbetare är garanterade minst 4 timmars betalning den dagen som de blir kallade till arbete. Kollektivavtal finns med Svenska Transportarbetarförbundet.

Uttagning av behovsanställd personal görs i första hand av de som har störst förutsättning att tillsvidareanställas. Det vill säga:

  • gymnasieutbildning
  • talar, skriver och förstår svenska språket
  • god fysik
  • samarbetsvilja
  • utvecklingsvilja
  • i övrigt anses lämplig som Hamnarbetare
  • maskinkompetens är meriterande
  • B-körkort

För att få en behovsanställning i Mälarhamnar AB ska en ansökan med meritförteckning skickas till personalavdelningen. Innan arbete kan påbörjas kommer du att få en halv dags säkerhetsutbildning.

———————————————————————————————-

Mark ansökan med det jobb du söker och skicka den till: