NYHETER

2018-06-08

Containerhantering Vi ber om ursäkt för eventuella problem som uppstått i samband med containerhantering, vilket bottnar i att vår systemleverantör har driftstörningar. Den information vi nu har är att problemen ska vara avhjälpta tidigt nästa vecka (11-12 juni). Länken till inloggningen avseende containerinformation ska nu vara igång. Vid eventuella funderingar eller frågor var vänlig maila order.sevas@malarhamnar.se.

2018-05-30

Telefoniproblem hos Mälarhamnar AB! Det är nu problem med att komma fram till Mälarhamnar AB per telefon. Orsaken är telefonistörningar hos operatören Tele2 Business. Man håller just nu på med att försöka åtgärda felet.

2018-02-08

Mälarhamnar söker Utvecklings- och marknadsstrateg Nu genomförs ett av de största svenska sjöfartsprojekten någonsin. Mälarhamnar har ett strategiskt läge i en tillväxtregion. Sjöfarten är det klimatsmartaste transportslaget och har dessutom ledig kapacitet! Vill du vara med och utveckla anläggningen, verksamheten och affärerna i Mälarhamnar? Välkommen med din ansökan.
  Containerhantering
  Vi ber om ursäkt för eventuella problem som uppstått i samband med containerhantering, vilket bottnar i att vår systemleverantör har driftstörningar.

Den information vi nu har är att problemen ska vara avhjälpta tidigt nästa vecka (11-12 juni). Länken till inloggningen avseende containerinformation ska nu vara igång.

Vid eventuella funderingar eller frågor var vänlig maila: order.sevas@malarhamnar.se
 
Följ Mälarhamnar på facebookOm webbplatsen